Desktop ^
Tablet ^
Mobiel ^

Stagiairs en stageplaatsen

Stagiairs en stageplaatsen

Mocht je op zoek zijn naar een stageplaats, maar zie je geen passende stage in ons overzicht vermeld staan, aarzel dan niet om toch met ons in contact te treden. 

Om te kunnen beoordelen of wij je een goed bij jouw opleiding aansluitende stageplaats kunnen bieden dien je ons een uitgebreid overzicht van jouw huidige en voorgaande opleidingen te verstrekken. Vermeld hierbij ook de gegevens van de contactpersoon/stagebegeleider van jouw opleidingsinstituut.

Solliciteren?

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM 0113 – 244 330. Indien je in aanmerking wilt komen voor een stageplaats dan ontvangen wij graag je motivatiebrief met CV per e-mail op hrm@bakon.nl. Je kunt ook het formulier hieronder invullen en je brief met CV uploaden. Jouw verzoek wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.

Sollicitatieformulier

Maximum file size: 5MB

CAPTCHA
Sending
BAKON Innovation and Experience Center

Aan de bak bij BAKON!

Wil jij werken in een ambitieus team, bij een groeiend bedrijf? Een bedrijf dat slimme bakkerijmachines ontwerpt en fabriceert voor klanten verspreid over heel de wereld? Als het antwoord ja is, check je snel deze pagina én onze vacatures en wie weet? Ga jij aan de bak bij Bakon!

Scroll to Top