Desktop ^

Tablet ^

Mobiel ^

Stage Engineering

BAKON ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd machines voor de bakkerij-industrie. Wij zijn een ambitieus en dynamisch bedrijf en hebben alles in eigen beheer: van ontwerp tot installatie en servicewerkzaamheden bij de klant.

Stage Engineering

Bij BAKON zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs of afstudeerders voor onze afdeling Engineering.

Wij bieden jou een uitdagende en leerzame stage / afstudeerplaats binnen een innovatieve en technische organisatie. Tijdens je stageperiode ga je aan de slag met ontwerp- en tekenopdrachten en werk je mee op onze afdeling Engineering of werk je aan je eigen opdracht. 

Je krijgt de mogelijkheid om verschillende soorten tekenwerk uit te voeren voor onze machines. Dit kunnen werktekeningen voor productie zijn, het detailleren van een machine, etc. Voor het tekenwerk maken wij gebruik van het programma Solid works.

Wat wij bieden: 
BAKON biedt een uniek leertraject gedurende je stage, waarbij slim en technisch denken voortdurend wordt gestimuleerd. Daarnaast bieden wij een prettige en informele werkomgeving met een enthousiast team van engineers.

Interesse? Stuur je CV naar BAKON en dan kunnen wij eventueel de mogelijkheden bespreken.
Betreft: Meewerkstage / Afstudeerstage
Opleidingsniveau: MBO 4 (laatste jaar) / HBO (3e of 4ejaars)
Gewenste opleiding: Werktuigbouwkunde, Engineering, Mechatronica

Bel Mary-Louise Wisse-Fokkelman voor aanvullende informatie op 0113-244330. Indien u wilt solliciteren ontvangen wij graag uw motivatiebrief met CV per e-mail op ml.wisse@bakon.com. U kunt ook het formulier hieronder invullen en uw brief met CV uploaden. Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.


Sollicitatieformulier
Maximum upload size: 4.19MB
reCAPTCHA
Sending

Scroll to Top