Desktop ^
Tablet ^
Mobiel ^

Meewerkstage Engineering

Meewerkstage Engineering

BAKON ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd machines voor de bakkerij-industrie. Wij zijn een ambitieus en dynamisch bedrijf en hebben alles in eigen beheer: van ontwerp tot installatie en servicewerkzaamheden bij de klant.

Bij BAKON zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs of afstudeerders voor onze afdeling engineering.
Wij bieden jou een uitdagende en leerzame stage / afstudeerplaats binnen een innovatieve en technische organisatie. Tijdens je stageperiode ga je aan de slag met ontwerp- en tekenopdrachten en werk je mee op onze afdeling Engineering of werk je aan je eigen opdracht. 

Je krijgt de mogelijkheid om verschillende soorten tekenwerk uit te voeren voor onze machines. Dit kunnen werktekeningen voor productie zijn, het detailleren van een machine, etc. Voor het tekenwerk maken wij gebruik van het programma Solid Works.

Kennis en ervaring

  • Opleidingsniveau: MBO 4 (laatste jaar) / HBO (3e of 4ejaars)
  • Gewenste opleiding: Werktuigbouwkunde, Engineering, Mechatronica

Wat bieden wij jou?

BAKON biedt een uniek leertraject gedurende je stage, waarbij slim en technisch denken voortdurend wordt gestimuleerd. Daarnaast bieden wij een prettige en informele werkomgeving met een enthousiast team van engineers.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan graag contact opnemen met afdeling HRM: 0113–244347 of hrm@bakon.nl. Je kunt ook het formulier hieronder invullen en jouw brief met CV uploaden.

Sollicitatieformulier

Maximum file size: 5MB

CAPTCHA
Sending
Werken bij Bakon

Aan de bak bij BAKON!

Wil jij werken in een ambitieus team, bij een groeiend bedrijf? Een bedrijf dat slimme bakkerijmachines ontwerpt en fabriceert voor klanten verspreid over heel de wereld? Als het antwoord ja is, check je snel deze pagina én onze vacatures en wie weet? Ga jij aan de bak bij Bakon!

Scroll to Top