Desktop ^
Tablet ^
Mobiel ^

Aan de bak bij BAKON!

Wil jij werken in een ambitieus team, bij een groeiend bedrijf? Een bedrijf dat slimme bakkerijmachines ontwerpt en fabriceert voor klanten verspreid over heel de wereld? Als het antwoord ja is, check je snel deze pagina én onze vacatures en wie weet? Ga jij aan de bak bij BAKON!

Ruim 55 BAKON-professionals maken onze machines en dienstverlening iedere dag beter

BAKON is een stabiel, groeiend bedrijf. Een bedrijf waar de drive van alle techneuten de motor van onze vooruitgang vormt. Iedere collega begrijpt dat. Het hart van het bedrijf klopt voor én door de techniek. Onze ondersteunende diensten voeden en ontzorgen de techneuten. Dit van research & development en van engineering tot en met de sales-, productie-, en service-afdelingen.

BAKON personeel

Daarom is iedere collega bij BAKON even belangrijk

Als de collega’s van R&D engineering en sales onze techneuten niet voeden met vragen uit de markt en klantbehoeftes, kunnen onze developers niet acteren. Wanneer onze p&o-medewerkers niet de voorwaarden scheppen waarin de techneuten en productie-afdeling kunnen verbeteren, kan er zand in de machine komen. Je hoeft geen techneut te zijn om te begrijpen dat de motor dan gaat haperen. Dit voorkomen doen wij met zijn allen, als één team en door als een geoliede machine samen te werken. Zo maken wij binnen de wereld van de vernieuwende bakkerijmachines het verschil. Behaalde successen vieren we samen!

BAKON groeit en dat smaakt naar meer!

BAKON opereert zelfstandig en maakt deel uit van Coperion, een internationale bedrijvengroep. Hoewel Bakon zelfstandig werkt, is de back up, kennis en ervaring van andere bedrijven binnen de groep belangrijk voor de doorontwikkeling van BAKON. Door onze kracht en expertise te bundelen, kunnen wij de gewenste groei sneller en efficiënter realiseren. Het gaat daarbij om groei op het gebied van techniek, marktverbreding en -verdieping maar ook om groei van onze medewerkers en van de organisatie als geheel: Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Missie Coperion

De missie van de Coperion is het ontwikkelen en consolideren van lokaal en wereldwijd leiderschap in gespecialiseerde machines voor groeiende industrieën. Dit via het aanbieden van state-of-the-art service en oplossingen die flexibiliteit, innovatie en hoge servicestandaarden bieden.

Waarom werken bij BAKON?

Bij BAKON is iedereen belangrijk en betrokken. Dat komt onder andere omdat we proberen iedereen dat te laten doen waar hij of zij goed in is en door collega’s te helpen bij het bereiken van hun doelen en ambities. Waarom? Omdat mensen dan het best tot hun recht komen. Dat werkt prettig en efficiënt voor iedereen én voor de organisatie. De sfeer binnen het bedrijf is open, ontspannen en collegiaal en de lijnen zijn kort. Natuurlijk moet er gepresteerd worden maar door de manier waarop we samenwerken wordt iedereen daar op een positieve manier in meegenomen. Hierdoor voelt het ook dat we het bij BAKON samen maken en zo is het ook.

Inline Ultrasonic Cutting

Werknemers aan het woord

BAKON world

De wereld is ons speelveld

Vanuit ons kikkerlandje en, om specifieker te zijn vanuit Goes, bedienen wij klanten wereldwijd. Op alle continenten zijn wij actief. Dit veelal via lokale dealers en/of agentschappen. Dit betekent dan ook dat onze accountmanagers, servicemonteurs en productspecialisten vlieguren maken. Dit alles maakt dat we een internationaal georiënteerd bedrijf zijn. Op de werkvloer is de voertaal Nederlands maar daarnaast zijn er veel collega’s die meerdere talen beheersen. Ook komen er met regelmaat delegaties vanuit het buitenland naar ons bedrijf en naar het spiksplinternieuwe BAKON Experience Center. Op deze locatie komen de machines en doelstellingen van BAKON tot leven.

‘CONSTANTE MACHINE-OPTIMALISATIE .

Robotisering is mensenwerk!

In grote delen van de wereld vormt personeelsschaarste een probleem. Bedrijven hebben leveringsverplichtingen en ook daardoor neemt de vraag naar robotisering wereldwijd toe. BAKON speelt adequaat in op die vraag en heeft inmiddels een zekere positie in het ontwikkelen en bouwen van slimme machines verworven. Die positie willen we behouden en verder uitbreiden . Daarvoor zoeken we gekwalificeerde mensen. Mensen die deze technieken beheersen en in teamverband verder willen ontwikkelen. Het gaat daarbij vooral om het integreren van softwarematige en klantspecifieke oplossingen ten behoeve van de aansturing van onze machinelijnen. Het bedenken van slimme, vooruitstrevende oplossingen die onze klanten verder helpen, is én blijft mensenwerk. In deze tak van sport zien wij een mooie uitdaging en als jij dat ook ziet, hopen wij dat jij ook met ons wilt kennismaken?

Zeeland

BAKON vind je in het kloppend hart van Zeeland: Goes

BAKON is gevestigd in Goes, direct aan de A58. Goes is een bedrijvige stad die een mooie positie inneemt binnen de top-10 van economische toplocaties in Nederland (bron: EW en Louter 2022). Goes vormt zo het kloppend hart van Zeeland en is prima bereikbaar vanuit West-Brabant, Groot-Rotterdam en de regio’s rond Antwerpen en Gent (allemaal binnen 1 uur rijden). Andersom is dit natuurlijk ook zo en in en om Goes is het goed wonen, werken en recreëren, plus leren en studeren. Files zijn zeldzaam in het Zeeuwse. De kust is altijd dichtbij en het leven is hier echt minder jachtig dan in de Randstad. Verder vind je in Goes en steden als Middelburg en Vlissingen alle denkbare voorzieningen. Last but not least zijn de huizenprijzen voor mensen van buiten Zeeland zeker interessant.

Is er een klik? Dan zit je bij BAKON gebakken!

Je weet pas of je bij elkaar past als je elkaar hebt gezien en hebt leren kennen.
Tegelijk voel je het meestal best snel als er echt wel of juist geen klik is.

Wil je weten hoe dat bij BAKON zit? Klik dan hier en loop gewoon een dag mee!

Openstaande vacatures

Stage lopen of een Leerplaats nodig ? BAKON geeft je een podium!

Zoek jij een stageplek, een afstudeerproject of leerbaan waar je écht iets gaat leren en waar er nieuwe deuren voor je opengaan? BAKON is een erkend leerbedrijf en biedt verschillende leerplaatsen en stageplaatsen aan en weet je? Er zijn meerdere leerlingen en stagiaires die bij BAKON een fijne werkplek hebben gevonden.

Scroll to Top